"Professional Grooming is een talent en kunst die om creativiteit vraagt."

Speciale producten

Mini-Pet-Bath_web-300x300 Mini bath
Vellus mini dieren bad combinatie bevat de Show Shampoo en show conditioner in een kleine verpakking van 59ml. Klein genoeg voor onderweg en makkelijk voor in uw handbagage. De mengverhoudingen staan beschreven op de achterkant van de verpakking. Zit in een mooie elegante verpakking, ook als kado.
Sampler-Photo_website_4x4-300x300 Sampler
Erg mooi kado en makkelijk voor op reis. De sampler bevat de Show shampoo, Clarifying shampoo, Show conditioner, Statis stabilizer en Satin cream met een leuk boekje. De satin cream grootte is 25,5ml terwijl alle andere in 59 ml verpakking aanwezig zijn.
Measuring-bottle_website_4x4-300x300 Mixing bottle
Als u met uw hond naar de show gaat is het erg belangrijk de juiste mengverhoudingen te hebben voor de specifieke vachteigenschappen van uw huisdier. Ook wanneer u thuis uw huisdier verzorgt en niet naar een show gaat is het gemakkelijk de diverse Vellus spullen al klaar te hebben staan in de juiste verhoudingen. De fles is gemarkeerd met Oz en ml strepen zodat u eenvoudig de spullen kan verdunnen. Fles in 480ml
Gallon-Dispensing-Pump-photo-300x300 Pump for gallon
Accurate verdeling van alle vloeistoffen welke in de Gallon verpakkingen zitten. Ook gemakkelijk bij gebruik van de mixing bottles. Doseert een constante hoeveelheid.

Terug