"Professional Grooming is een talent en kunst die om creativiteit vraagt."

Extra producten

Show en/of helpende producten

Finish_website_4x4-300x300 Finish spray
Vellus finish is een formule welke de vacht in harmonie maakt en zorgt voor een mooie hangende vacht. Finish voorziet in glans, geeft antistatische eigenschappen  aan de vacht terwijl het zorgt voor een mooie uitstraling van de vacht op een natuurlijke wijze. Een prachtig hsow product. Was de vacht direct na de show om de olie te verwijderen. Lanoline vrij.
Verkrijgbaar in 355 ml(handige spray fles)
TangleOut_website_4x4-300x300 Tangle out
Deze speciale formule verwijderd klitten en uit de vacht. Gebruik de tangle out om klitten te verwijderen. Gebruik dan direct daarna de Clarifying shampoo, gevolgd door de originele Vellus Shampoo. De conditioner daarna zoals gebruikelijk. Dit is niet een onderhoudproduct. Dit product is ontworpen om klitten gemakkelijker te verwijderen, welke tijd, energie en haar bespaart. Gebaseerd op siliconen. Olie en lanoline vrij.
Verkrijgbaar in 355 ml(handige spray fles)
morning-mist_website_4x4-300x300 Morning mist
Parfum spray. Verfris de vacht van uw hond met de geur van Morning mist. Deze originele klant ontwikkelde geur van Vellus is een heerlijk toegevoegde formule voor de hondenvacht. Klaar voor gebruik. Verkrijgbaar in een 59ml (leuk uitziend spray flesje)

terug