"Professional Grooming is een talent en kunst die om creativiteit vraagt."

Verzorgende producten

Clarifying-Sham_website_4x4-300x300 Clarifying shampoo
Vellus Clarifying Shampoo Concentrate verwijderd overtollig opbouw van conditioners, andere merken producten, medicijnen, mineralen en chloriden. Vellus Clarifying Shampoo verwijderd niet de natuurlijke emolienten welke nodig zijn voor het behoud van de gezondheid van de vacht. Het is een goede ontvetter voor katten. Olie en lanoline vrij.
Verkrijgbaar in 1 gallon(3,87 liter), 946 ml en 355 ml.
Shampoo_website_4x4-300x300 Concentrate Shampoo
De gekozen natuurlijke ingrediënten voor de Vellus Show Shampoo zijn cosmetisch verantwoord voor elke goede trimsalon welke honden en katten behandeld. Vellus Show Shampoo reinigt snel en is makkelijk uitspoelbaar. Vellus Show Shampoo maakt vachten witter, verrijkt gekleurde vachten, voorziet de vacht van een mooie glans en is zacht voor de huid. Olie en lanoline vrij. Verkrijgbaar in 1 gallon(3,87 liter), 946 ml en 355 ml.
Conditioner_website_4x4-300x300 Concentrate conditioning
De natuurlijke ingrediënten zijn gekozen voor hun superieure eigenschappen. De verdun hoeveelheid van de Vellus Conditioner maakt het mogelijk dat de vacht eigenschappen van elk ras verbeterd wordt. Vellus Conditioner versterkt het haar, helpt bij het onderhoud van de vacht in verband met klitten, zorgt voor een mooie glans, en verminderd de statische lading van de vacht en is gezond voor het haar. Olie en lanoline vrij. 
Verkrijgbaar in 1 gallon(3,87 liter), 946 ml en 355 ml.
Satin-Cream_website_4x4-300x300 Satin Cream
Deze prestigieuze formule beschermd de vacht tegen afbreken en is uitstekend voor topknots en vachten welke ingedraaid moeten worden. Het is zeer beschermend voor het haar voor die honden welke leg furnishings. Kan ook gebruikt worden als een finishing créme. Dit product is erg zacht voor de huid en helpt bij wondjes. Is olie en lanoline vrij. Verkrijgbaar in 473 ml en 118 ml
Static-Stabilizer_website_4x4-300x300 Static Stabilizer
Deze lichte oplossing is werkelijk schitterend voor de onderhoud van de vacht. Het product voorziet de vacht van een lichte conditioner, gemakkelijke doorkambaarheid, statische controle en glans. Olie en lanoline vrij. Verkrijgbaar in 1 gallon(3,87 liter), 946 ml en 355 ml(handige spray fles)

 terug